BnV Tools - De keuze van professionals
Afplak- en Afdekmaterialen
Bevestigingsmaterialen
Boren
Diversen
Handgereedschappen
IJzerwaren
Kitten, lijmen en vulmiddelen
Meet- en tekengereedschappen
Opruiming
PBM & Veiligheid
Schildersartikelen
Slangen en Koppelingen
Woodies Schroeven

 Smoutweg 4/16
 4524 EK Sluis
 KvK 21020330
 BTW NL807517689B01
 Tel +31 (0) 117 421 064
 info@bnvtools.nl

  
 
 * Levertijd 1-2 werkdagen. (mits
   voorradig)

* Nu ook levering op zaterdag
   in Nederland.
   (behalve Waddeneilanden)

* Levering in Nederland en België

Verzendkosten Nederland
   Voor bestellingen tot € 70,- incl. BTW
   bedragen de verzendkosten € 5,95 incl.
   BTW.
   Vanaf € 70,- incl. BTW gratis verzonden.

Verzendkosten België
   Voor bestellingen  tot € 95,- incl. BTW
   bedr
agen de verzendkosten € 9.95 incl.
   BTW.
   Vanaf € 95,- incl. BTW gratis verzonden

* Let wel: verzending naar een postbus is
   niet mogelijk!

* Voor bedrijf en particulier.

 

       


Wij verzenden met    


© BNV Tools 2017
 

Privacy Policy / Disclaimer


Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de webpagina's van BNV Tools. Door de webpagina's van BNV Tools te bezoeken of te gebruiken stemt u in met deze privacy policy / disclaimer.

Privacy verklaring
BNV Tools neemt de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht bij het gebruik van uw persoonsgegevens.
 
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen of een order welke door u geplaatst is af te handelen.Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.
De website van BNV Tools houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de webpagina's waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in overzichten verwerkt in een niet tot individuele personen herleidbare vorm. Deze resultaten dienen uitsluitend ter verbetering van onze website en de service aan onze klanten. 

Verzamelde (persoons) gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld, dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld  indien wettelijk vereist. Uw gegevens worden bijvoorbeeld wel gebruikt bij het uitwisselen van informatie met u, het ontvangen van uw betalingen en het afhandelen van uw orders. Uw gegevens worden voor verzending van uw bestelling door gegeven aan onze vervoerder.
Via onze contactpagina kunt u ons vragen een overzicht aan u toe te sturen van uw gegevens zoals wij deze bewaren. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid, disclaimer.
Alle informatie op deze webpagina's van BNV Tools is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. 
BNV Tools aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Dit geldt ook voor informatie op websites van derden, verkregen door het klikken op een link op de website van BNV Tools. 

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op de website van BNV Tools kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij  BNV Tools of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan BNV Tools. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door BNV Tools.
Uw winkelwagentje
is leeg

3,03
  
bestellen
  

0,22
  
bestellen
  

68,24
  
bestellen
  

21,78
  
bestellen
  

2,27
  
bestellen
  
© BnV Tools | Privacy policy / Disclaimer | Interact Network 2013